Viestintäpalvelut

Communications & PR Designer

Sanoja ja tekoja – Viestintänikkari

Juttunikkari. Copy.

Tarjoan tekstin ja kuvien tuotantoa suoraan asiakkaan tarpeisiin. Kanava voi olla yrityksen asiakas- tai sidosryhmälehti, henkilöstöjulkaisu, nettisivusto, blogi tai lyhimmillään vaikka twiitti sinun tuutista. Teen myös copywriterin töitä markkinointiviestinnän tarpeisiin.

Erityisosaamista ja kokemusta löytyy teknologia- ja metsäteollisuuden sekä puutuotteiden viestinnästä sekä markkinoinnista yli 10 vuoden ajalta Suomessa, Euroopassa ja Aasiassa.

Turvallisuus- ja kriisiviestintä

”Turvallisuus ensin” on monen yrityksen motto, mutta miten se näkyy arjessa? Turvallisuuden edistäminen on mahdollista monella tavalla ja suunnitelmallinen henkilöstölle suunnattu viestintä auttaa pitämään turvallisuusasiat ”tapetilla”. Moni tapaturma sattuu omissa tutuissa ympyröissä ja motivoivalla viestinnällä pystytään kiinnittämään huomio oikeisiin asioihin. Varsinaisissa kriiseissä ja onnettomuuksissa punnitaan yrityksen johdon ja työntekijöiden valmius, johon hyvät ohjeet auttavat ja harjoitus tekee mestarin.

Sidosryhmäsuhteet

Sidosryhmäsuhteiden hallinta on yrityksen toiminnan kannalta resursseja ja aikaa vievää työtä. Olen järjestänyt lukuisia tapaamisia sekä suunnitellut sidosryhmäsuhteiden hoitoa. Sidosryhmäsuhteiden hoidon tulee tukea yrityksen strategiaa ja tavoitteita. Selkeät tavoitteet antavat myös sidosryhmätyölle suunnan ja prioriteetit, joiden mukaan toimenpiteet voidaan suunnitella. Joko olet pisteyttänyt yrityksellesi tärkeimmät sidosryhmät ja priorisoinut toimenpiteesi?

Kirjeestä kriisiin

Ratia Image tarjoaa yritysten viestinnän ja sidosryhmäsuhteiden arkisiin haasteisiin apua. Referenssijutut, valokuvat, blogit, käsikirjoitukset, viestintäsuunnitelmat, oppaat, ohjeet, tiedotteet ja esitysaineistot syntyvät käden käänteessä. Suomeksi tai englanniksi.

Ota yhteyttä, aina on tilaa pikku projektille!

Antti Ratia

Viestinnän ammattilainen, jolla on osaamista teknisestä kaupasta ja teknologiateollisuudesta sekä metsä- ja puutuoteteollisuudesta liiketoiminnan johtoryhmätasolta. Markkinointiviestintä, sisäinen ja ulkoinen viestintä Suomessa ja maailmalla, sidosryhmäsuhteet sekä teollisuuden turvallisuus- ja kriisiviestintä ovat tuttua työsarkaa.