Toiminta laajeni ja muutti Rukalle

Toiminta laajeni ja muutti Rukalle

Ratia Image Servicen toiminta uudistui ja laajeni. YT-neuvottelut käytiin hyvässä hengessä ja lopputulemasta oltiin harvinaislaatuisen yksimielisiä. Toiminta viestintäpalvelujen parissa jatkuu, mutta laajeni erä- ja luontopalveluihin. Toiminimi muuttui vuoden lopulla, uusi virallinen nimi on RATIA FOREST SERVICE ja Ratia Image Service säilyy viestintäpalveluiden aputoiminimenä.

Pääkonttori keräsi kimpsunsa ja kampsunsa syksyn aikana Rukalle Kuusamoon. Tarjoan laadukkaita ja räätälöityjä eräopaspalveluja maamme kansallismaisemissa. 

Palveluja kesäaikaan ovat erä-, melonta- ja kuvausretket Oulangan kansallispuistossa ja koskenlasku mahtavalla Kitkajoella. Talvella lumilajit, kuten kelkkasafarit, rekiretket, talvikalastus, lumikenkäily sekä revontulien metsästys- ja valokuvausretket tutustuttavat Kuusamon mahtaviin maisemiin. Retkien järjestämisessä teen yhteistyötä paikallisten ohjelmapalveluyritysten kanssa, jolloin isommatkin ryhmät voidaan viedä nauttimaan ykkösluokan erämaisemista. Lisäpalveluina onnistuvat majoitukset, maastoruokailut ja kuljetukset tarpeen mukaan. 

Talvisesonki 2018-2019 Rukalla alkoi joulukuussa täydellä höyryllä, toistatuhatta brittiä on jo pyörähtänyt Kuusamossa ja olen päässyt näyttämään Suomen talven parhaita puolia erilaisten metsäaktiviteettien parissa. Ollaanhan yhteydessä, kaipasitpa viestintää, eräohjelmaa tai vaikkapa kolmen ruokalajin laavuillallista.

Tervetuloa Kuusamoon ja Rukalle lataamaan akkuja ja nauttimaan metsän voimasta! Niin ja uudet web-sivut ovat auki osoitteessa www.ratiaforest.fi.

Terv. Antti

p. 0400 715 558

Antti Ratia

Ratia Forest Service

FI-93830 RUKATUNTURI